Meet & greet, Presentatoren

Andy van der Meijde

Boek Andy van der Meijde bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Andy van der Meijde bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Andy van der Meijde? Neem dan gerust contact met ons op.

Andy van der Meijde, geboren op 30 september 1979 is opgegroeid in de wijk Malburgen in Arnhem in een gezin met 2 zussen. Het gezin van der Meijde had het niet breed. Ze hadden soms thuis zelfs niets te eten mede door de gokverslaving van z’n vader. Op z’n vijfde ging hij al voetballen bij een club in de wijk waar hij opviel door zijn talent. Met zijn moeder heeft hij altijd een bijzonder sterke band gehad die na de scheiding van zijn vader alleen maar versterkte.
Carrière
Zijn voetbalcarrière begon serieuzere vormen aan te nemen op 10 jarige leeftijd doordat hij werd gevraagd voor amateurclub Vitesse 1892 in Arnhem. Na een aantal jaar ontdekten scouts van Ajax hem en vroegen hem voor de jeugdopleiding. Op 12 november 1997 was de grote dag van zijn debuut in het eerste elftal. Hierna is een glansrijke carrière gevolgd bij andere nationale-, en internationale clubs als Internazionale en Everton. Ook is hij uitgekomen voor het Nederlands Elftal waar hij van toegevoegde waarde was. Helaas had deze roem ook een keerzijde. Vooral in tijden van blessures was de aantrekkingskracht van drank, drugs en vrouwen groot en gaf hij daar aan toe. Wat hij ook bleef doen als hij wel speelde. Het resultaat hiervan was hij nog sneller blessures opliep doordat hij niet fit was, daarnaast zorgde het voor een puinhoop in zijn privéleven.
Privéleven
Andy is inmiddels een trotse vader van 5 dochters. De oudste in Milaan wonende dochters Isabella en Purple heeft hij samen met zijn ex-vrouw Diana. Zijn derde dochter Dolce is voortgekomen uit een relatie met de Engelse stripteasedanseres Lisa. Met zijn huidige vriendin Melisa Schaufel heeft hij 2 dochters; Lily Fay en Roxy.
Zijn privéleven is in een rustiger vaarwater gekomen sinds zijn relatie met Melisa. Zij is eigenaar van een goedlopende kapsalon. Samen vormen zij een hecht en gelukkig gezin met hun 2 dochters en zoon een uit eerder huwelijk van Melisa.
Andy volgt de opleiding Jeugdtrainer bij de KNVB en loopt op dit moment stage bij WSV in Apeldoorn. Daarnaast verzorgt hij lezingen en clinics voor bedrijven, verenigingen, voetbalclubs. Hierin kan hij de leerzame ervaringen die hij in zijn turbulente carrière heeft opgedaan overbrengen op bijvoorbeeld talentvolle voetballers en mensen uit het zakenleven.
Boek
In november 2012 kwam de biografie van Andy van der Meijde uit, geschreven door Voetbal International-journalist Thijs Slegers. In het boek getiteld ‘Geen Genade’ wordt beschreven hoe hij zijn voetbalcarrière en privéleven ruïneerde door de sterke drang naar seks, drank en drugs. ‘Geen genade’ is meer dan honderd duizend keer verkocht en hiermee een bestseller van 2012 geworden

Wilt u meer weten over Andy van der Meijde?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Andy van der Meijde is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Andy van der Meijde.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Andy van der Meijde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Andy van der Meijde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Andy van der Meijde

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens