Presentatrices, Zangeressen

Anneke van Meurs

Boek Anneke van Meurs bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Anneke van Meurs bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Anneke van Meurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Anneke van Meurs werd op 13 oktober 1982 geboren in ’s-Hertogenbosch. Na het behalen van haar VWO-diploma werd ze reeds op 17-jarige leeftijd aangenomen op het Conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater.

Na haar afstuderen volgde meteen haar eerste rol in De Zevensprong. Deze musical was in 70 theaters in Nederland te zien. Hierna volgden verschillende producties. Zo speelde ze onder andere de rollen van Kloontje en Prinses Satijn in de theatervoorstellingen van Het Land van Ooit.

Deze veelzijdige zangeres is ook thuis in de popmuziek. Zo heeft ze onder andere deel uitgemaakt van de popgroep Job5! Deze succesvolle band heeft een aantal singles uitgebracht, was in verschillende tv-programma’s te zien en heeft optredens verzorgd in Ahoy.

Na een intensieve periode in Italië en Spanje gewerkt te hebben als zangeres, was zij terug in Nederland in verschillende Dinnershows te zien als frontvrouw. Ook was ze drie zomers op rij solist in de spectaculaire Duinrell Zomershows.

De afgelopen jaren werkt ze als freelance zangeres voor verschillende coverbands en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Zo was ze onder andere 5 jaar het vaste gezicht van dé Abba Tribute Band van de Benelux: Abba Fever, waarmee ze optrad op de grotere poppodia. Met deze band heeft ze ook deelgenomen aan het SBS6 tv-programma The Winner Takes It All.

Maar Anneke is niet alleen zangeres. Zo is zij ook werkzaam als actrice, presentatrice, visagiste en model.

Komend seizoen zal ze onder andere te zien zijn als Leading Lady in de Dinnershow Holland Goes Vegas en als zangeres voor Diva Dichtbij.

Wilt u meer weten over Anneke van Meurs?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Anneke van Meurs is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Anneke van Meurs.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Anneke van Meurs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Anneke van Meurs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Anneke van Meurs

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens