Bands, Carnaval, Groepen, Oktoberfest

Die Männer und die Nina

Boek Die Männer und die Nina bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Die Männer und die Nina bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Die Männer und die Nina? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze 6 muzikanten hebben stuk voor stuk hun strepen verdiend, gezamenlijk hebben ze meer dan 200 jaar podiumervaring!!

Herkenbaar repertoire wordt overgoten met hun eigen aanstekelijke muzikale sausje… noem het stuk voor stuk meezingers, maar dan gespeeld met ballen!!

Deutsche Welle, Tirolerpop, Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa…..; noem het en het komt voorbij!

Deze band staat in dienst van hun publiek, en weet op hoog niveau iedereen te amuseren!!

Jeroen op toetsen, Rien op drumz, Roger op koorzang & bas, Otto op gitaar & koorzang, Matti op Ukelele, akoestische gitaar, leadzang & koorzang, & Nina met haar gouden strot

maakt het team compleet!!

Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000

Wilt u meer weten over Die Männer und die Nina?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Die Männer und die Nina is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Die Männer und die Nina.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Die Männer und die Nina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Die Männer und die Nina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Die Männer und die Nina

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens