Duo's, Zangduo's

Duo Sowieso

Boek Duo Sowieso bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Duo Sowieso bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Duo Sowieso? Neem dan gerust contact met ons op.

SowieSo is een tweemans formatie bestaande uit Marco Verriet en Marco Liebers.                                                                                                 

 Deze samenwerking is in 1995 als hobby begonnen en inmiddels is SowieSo al een aantal jaren een professionele formatie met een drukke agenda. SowieSo heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid.

SowieSo heeft een agenda die gevuld is met bruiloften, dans-en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc.                                                              

SowieSo is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn.

Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste sfeer gegeven. SowieSo beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 1000 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne Led licht-show en een LCD-scherm waar zogenaamde “visuals”op te zien zijn.                                                           

SowieSo heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre’s voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het nederlandstalige lied.

Een aanbod voor jong en oud : Van de gezellige nummers van Jannes en Nick & Simon tot en met het stevige werk van Liquido en U2 enz.                                           

SowieSo werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire.

Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek,de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De nieuwste nummers uit de top 40 en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld.

Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren.

Het repertoire van SowieSo blijft dus altijd up-to-date.

Wilt u meer weten over Duo Sowieso?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Sowieso is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Sowieso.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Sowieso ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Sowieso zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Duo Sowieso

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens