Duo's, Zangduo's

Duo The Band

Boek Duo The Band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Duo The Band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Duo The Band? Neem dan gerust contact met ons op.

Allround Duo The Band!

Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo The Band is bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting. Klik HIER om een overzicht van ons repertoire te bekijken.

Henry en Ferdie hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.

Wilt u meer weten over Duo The Band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo The Band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo The Band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo The Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo The Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Duo The Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens