Zangers

MARCO SCHUITMAKER

Boek MARCO SCHUITMAKER bij Diamonds Entertainment. Wanneer u MARCO SCHUITMAKER bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van MARCO SCHUITMAKER? Neem dan gerust contact met ons op.

De carrière van Marco Schuitmaker staat in vuur en vlam!

Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest is geboren in Oude Pekela en heeft zich de laatste jaren op de kaart weten te zetten

met zijn frisse sound en altijd brede glimlach. Marco Schuitmaker is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest,

communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond.

Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes.

Ondanks zijn leeftijd (1999) heeft hij nu al een volle agenda met optredens door het hele land.

Deze volkszanger is o.a. een graag geziene gast op het Mega Piraten Festijn en zijn hit ‘Engelbewaarder’

staat in vele Nederlandstalige hitlijsten (SterrenNL en RadioNL) op nummer één. Insiders spreken van ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en de frisse opvolger van Tino Martin.

Men verwacht dat er voor Marco Schuitmaker, op zeer korte termijn, een grote toekomst in het verschiet ligt.

Voor deze altijd nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt!

Wilt u meer weten over MARCO SCHUITMAKER?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over MARCO SCHUITMAKER is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van MARCO SCHUITMAKER.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over MARCO SCHUITMAKER ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over MARCO SCHUITMAKER zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
MARCO SCHUITMAKER

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens