Presentatrices, Zakelijke evenementen

Sylvie Meis

Boek Sylvie Meis bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sylvie Meis bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sylvie Meis? Neem dan gerust contact met ons op.

Sylvie Meis (Breda 13 april 1978) is een Nederlands presentatrice, actrice en model. Sylvie is gedeeltelijk van Indische afkomst.


Meis groeide deels op in het Noord-Belgische Hoogstraten. Nadat ze de havo had afgerond op het Markenhage College te Breda rondde zij de HBO-opleiding Personeel & Arbeid af. Op haar 18e wilde ze fotomodel worden, maar vond school zo belangrijk dat ze hier vaak de prioriteit aan gaf. Meis ging aan het werk als PR- en communicatiemedewerkster en volgde daarnaast enkele logopedielessen.

Enkele jaren later groeide haar interesse voor het televisievak. In 1999 brak ze als presentatrice door bij Fox Kids. Hier presenteerde ze onder andere verschillende live-weekenden, de Smiths 24 Games (samen met Leon Krijgsman) en het razendpopulaire Pokémon Flippo Update (samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn, ook bekend als Dr. Flippo).

Meis definitieve doorbraak kwam pas later. Ze deed auditie voor de rol van de sexy bardame Ice in de populaire serie Costa!. Meis kreeg de rol en speelde twee seizoenen in de populaire strandserie. Daarnaast speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. Begin 2002 was ze daarnaast te zien in een clip van Clouseau en had ze een rol in Goede tijden, slechte tijden.

In het voorjaar van 2003 ging Meis werken bij muziekzender MTV en presenteerde daar het programma de Dag Top 5. Ze stapte hierna al weer gauw over naar zusterbedrijf TMF om daar het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis te presenteren. In 2004 kreeg Meis een nieuw programma: Modelfacts.

Meis werd in 2002 uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en in 2003 riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2006 plaatste het Duitse blad Die Welt haar op de derde plaats in een Top 5 van de mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal. Ze heeft sinds maart 2007 een contract bij Ted Linows en Linda Naujoks Firma Mega Models.

In 2007, in het zomer en herfstnummer van de Otto stond Meis als model op de cover van deze kledingcatalogus, hiermee volgde Sylvie o.a. de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op. In oktober 2008 en oktober 2012 was Sylvie te gast in de ZDF-spektakelshow Wetten, dass..?. In februari 2009 werd Sylvie Meis door het blad Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland.

Vanaf april 2012 is Sylvie het model van Hunkemöller.

Wilt u meer weten over Sylvie Meis?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sylvie Meis is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sylvie Meis.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sylvie Meis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sylvie Meis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sylvie Meis

Gegevens van het optreden

Contactgegevens