Zangers

Tjeerd Henstra

Boek Tjeerd Henstra bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tjeerd Henstra bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tjeerd Henstra? Neem dan gerust contact met ons op.

Het ‘artiest zijn’ zat er bij Tjeerd al vroeg in en dat kon ook niet anders met zo’n beroemde vader. Tjeerd deed op de lagere school al mee met playbackshows als Elvis Presley en deed samen met zijn broertje Trienes de Everley Brothers.

Na wat zanglessen te nemen besloten de heren het toch maar live te gaan proberen. Dat bleek een goede keuze te zijn want al gauw traden ze op door het hele land als the Nightbrothers. Al duurde dat niet lang, want Tjeerd had zijn zinnen gezet op een café.

Bijna drie jaar was hij uitbater van een bloeiende zaak in Friesland maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en na een uitstapje als kroegbaas ging hij toch weer beginnen met zingen. Nederlands volks repertoire uit Friesland.

Tjeerd maakte een aantal singles, waaronder duetten met Hepie(Hepie en Hepie), Rommy (vader van Tjeerd) en Agnes Sambrink (friestalig). Tjeerd is één van de bekendste Friezen voor wat betreft de volkse zangers en heeft een schare fans opgebouwd door de jaren heen.

Wilt u meer weten over Tjeerd Henstra?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tjeerd Henstra is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tjeerd Henstra.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tjeerd Henstra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tjeerd Henstra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tjeerd Henstra

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens