Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

ABBA Fever


 

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat Abba Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van Abba Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht.

Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van Abba Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!


Enkele mogelijkheden zijn:

Abba Fever Original
De grootste Abba hits verwerkt in een 60 minuten durende interactieve show.
Met gebruik van prachtige kostuums, een witte vleugel, diverse spiegelbollen en live ingespeelde “backing tracks”, zorgt Abba Fever ervoor dat ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart.

Abba Fever XL
De Abba Fever show Original, aangevuld met een complete live band. Uw publiek zal de show ervaren als een ware revival van een Abba concert. 

Abba Fever + DJ
Maak uw Abba Fever- feest compleet met DJ Vinyl! Deze DJ onderscheidt zich door alleen nog originele vinylplaten te draaien. Met het gevoel van Abba Fever nog in de benen, kan er worden los gegaan op de dansvloer op alle bekende dance classics uit de jaren 70 & 80. Samen met Abba Fever en DJ Vinyl bent u verzekerd van een geweldige retro party!

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren