Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Bjorn Markgraaf


Wie entertainer Björn Markgraaf hoort en ziet zal zijn sound en uitstraling niet gauw vergeten. Dat is dan ook de beloning en het resultaat van jarenlang sleutelen aan een eigen geluid en werken aan een uniek concept. En dat bleef vervolgens niet geheel onopgemerkt bij niet de minste opdrachtgevers. Al jarenlang is Björn inmiddels een vaste waarde bij De Efteling, is hij bijna wekelijks op verschillende parken van ‘Centerparcs’ te horen en is hij een graag geziene muzikale gast bij ‘Landal Greenparcs’ en ‘ De Amstelfeesten’.  

Björn is als toetsenist en vocalist geen onbekende in de entertainmentwereld. Hij begint zijn carrière bij bands als de Top 40 formatie ‘Runaway’ om zich vervolgens aan te sluiten bij de band ‘Crux’, een veel gevraagde formatie in het uitgaanscircuit.  

Soudmixshow 2002
Maar ook landelijk drukt Björn zijn stempel wanneer hij in 2002 als Robbie Williams te gast is bij de allerlaatste ’Hennie Huisman Soundmixshow’.
Björn wordt gevraagd de overstap te maken naar de formatie ‘Madhouse’ maar nog vaker wordt hij gevraagd om als entertainer zijn opwachting te maken. Hij grijpt die kans en wordt onder de naam Björn een van de meest gevraagde entertainers in kroegen, bij bedrijfsfeesten voor bruiloften, 
feesten en partijen. Zijn volgende stap is dan ook logisch en ligt geheel in de lijn van zijn visie: hij gaat op zoek naar een zangeres om zijn publiek nog breder te kunnen bedienen. En dat lukt hem méér dan perfect wanneer hij met zangeres Anja van Thiel als ‘DEMITCH’ het podium bestijgt. Anja is precies die aan- en invulling die Björn voor ogen had om een muzikaal onderscheidend duo in de markt te zetten. Samen werken ze aan een repertoire waarin ze flexibel kunnen switchen van easy-listeningmuziek en dance classics tot aan de allerlaatste hits.

Voor Björn gaat er niets boven een geslaagd feest met tevreden feestgangers en een passend geluidsvolume waardoor muziek klinkt zoals het moet klinken. En dat kan naar ieders wens als entertainer Björn!

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren