Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Booming Pianos


"Booming Pianos Original" - 5 personen

De "Original" uitvoering van Booming Pianos is de meest geboekte show van Nederland. Na meer dan 750 optredens, weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.  De hoge kwaliteit, het interactieve karakter en de vaste "original" muzikantenbezetting blijft de grote kracht van deze populaire pianoshow. Geen verzoeknummer is te gek voor deze mannen en vrouwen. Een volledige bezetting van 5 personen, bestaande uit 4 vocalisten/pianisten en een drummer, zorgen ervoor dat uw feest of evenement gegarandeerd geslaagd zal zijn. Deze show is compleet met decor, 2 vleugels/ drumstel, professionele lichtshow (met bewegend licht en effecten) en professioneel geluid, afgestemd op de grootte van uw feest of evenement.
 
"Booming Pianos Small" - 3 personen

 De "Small" uitvoering van Booming Pianos bestaat uit 2 vocalisten/pianisten en een drummer. Deze show zal natuurlijk, net als de "Original" uitvoering, van hoge muzikale kwaliteit zijn, maar is primair gericht op de kleinere horecagelegenheden, bedrijfsfeesten en intieme particuliere feesten. De mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen, zal hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dat maakt ook deze uitvoering van Booming Pianos tot een gegarandeerd succes. Deze show is uitgerust met een standaard lichtset en geluid tot maximaal 300 personen. Deze show is compleet met decor, 2 vleugels/ drumstel, professionele lichtshow (met bewegend licht en effecten) en professioneel geluid, afgestemd op de grootte van uw feest of evenement.

Welke show van Booming Pianos u ook kiest, u zult er absoluut geen spijt van krijgen. Dat heeft Booming Pianos in de afgelopen 7 jaren al ruimschoots bewezen.
 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren