Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Paul Backbier


Hij is niet alleen artiest, maar ook entertainer en zanger. Pianist Paul Backbier is een geboren entertainer. Deze artiest uit Brabant staat al meer dan 30 jaar op de bühne en maakt van elk evenement een waar spektakel. Voor live muziek bent u bij Paul Backbier aan het juiste adres.

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Backbier de muziekstijl die u wilt. Van lounge muziek en jazz tot rock & roll, disco en Top 40. Paul Backbier gebruikt zijn stem en bespeelt de piano, saxofoon of gitaar.

Paul Backbier bespeelt zijn publiek. Met zijn live muziek laat hij de zaal knallen. Hij laat iedereen de polonaise lopen. Maar hij kan ook, wanneer nodig, rustig op de achtergrond spelen.

Paul Backbier, uw artiest en entertainer heeft een belangrijk credo: “U vraagt en ik speel”. Daarmee onderstreept hij ook direct hoe belangrijk het aandeel van het publiek is. Dus bent u op zoek naar een one man band, kies dan voor Paul Backbier. Hij zorgt ervoor dat uw gasten genieten, en U verzekert zichzelf van een geweldige artiest op uw evenement!

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren