Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Peggy Mays


Peggy is bekend van radio en TV. Zij heeft meegedaan aan het Trosprogramma sterren.nl-academy in 2008 en was 1 van de drie finalisten. Haar 1e singel is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak met de titel "de liefde van mijn leven".

In februari (2010) mocht Peggy deelnemen aan het Nationaal Songfestival. Zij werd door Albert West gekozen en gecoached.

Haar versie van "Shalalie, ik ben verliefd" is geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner en gearrangeerd door Albert West, John van de Ven en Roel Jongenelen.

Het voorjaar heeft zangeres Peggy Mays aangezet om een nieuwe stap te maken in haar toch al zo succesvolle muzikale carrière. Een stap voorwaarts. Het vooraanstaande entertainmentkantoor Diamonds Entertainment zal vanaf heden de boekingen verzorgen. Op dit moment zijn ze al een plan aan het maken voor de komende zomerperiode. Er is ook een samenwerking ontstaan met Showbizzinfo die Promotie en Pers voor hun rekening nemen. Er komt een nieuwe single aan waarvan ze hopen dat deze het succes van 'Heb jij je koffer al gepakt' minimaal zal evenaren.

De blonde Gelderse zangeres die o.a. bekend is geworden door programma's als het Nationaal Songfestival en Sterren.nl-academy en Bloed, Zweet en Tranen, zingt van Nederlands tot Engels,Spaans en Duits

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren