Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Boston Tea Party


Party Guaranteed!

De Boston Tea Party is de´ super spontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal de´ garantie voor een volledig geslaagd feest!
Is This A Party Or What ?! : 
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: de´ garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get ! 
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben e´e´n ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super spontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Kom het zelf maar eens beoordelen 
Volgens insiders dus Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!
Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren