Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

De Coronas


De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek

Vanuit het Rijksmuseum zijn een aantal verdachte lieden ontsnapt uit het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht. Volgens Interpol gaat het hier om de muzikanten van de interactieve muziektheatergroep De Coronas. Wees op uw hoede, want ze zijn beslist niet schietgevaarlijk maar hebben wel een ernstig hallucinerende werking op het publiek.

De zeven multi-talenten spelen namelijk alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk helemaal voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek waarmee verdere verdenkingen ontzenuwd worden.

 

Stand-up Pop

De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.

Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie.

AI eens “The suItans of swing” gehoord aIs de “The cowboys of tex mex” of Don’t stop me now” in OperastijI. Dat kan allemaal want niet alleen speelt iedereen meerdere instrumenten maar hebben we 3 vocalisten, 1 vocaliste en een blazerssectie.

 

Rock’n Roll Theater op maat (vooraf en achteraf)

De Coronas tillen Stand up Pop naar een hoger niveau, met originele filmbeelden, eigen op maat gemaakte animaties, schitterend décor en speciaal ontworpen kleding. Ieder optreden is tailormade en dus uniek!

Binnen eIke cIub of bedrijf is er weI een “verborgen” muzikaaI taIent te vinden. De Coronas hebben de mogelijkheden deze persoon tijdens de show flink in de spotlights te zetten. En mocht diegene geen instrument spelen, dan is meezingen of dansen ook een optie. Zo is menig talent ontdekt door onze jury. Als beloning sturen wij na het feest een mooi digitaal aandenken.

Iemand op een originele manier verrassen? Geen probleem. Het is mogelijk een op maat gemaakte telefonische boodschap tijdens de show op het scherm te laten verschijnen.

 

Muzikale achtergrond

De uniciteit van het Coronas-concept en de daarbij behorende kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2006 (Torino), 2008 (Peking) 2010 (Vancouver) huldigden ze iedere dag onze Olympische helden in het Holland Heineken House. Naar aanleiding van hun optredens daar waren ze te zien en te horen in “De wereId draait door” en “Evers staat op”. AfgeIopen zomer gingen ze andermaaI voor goud in Londen en waren ze te gast bij “Effe Ekdom” en bij “Serious Request” in Enschede. Daarnaast stonden de heren en dame onder andere op Paaspop (2010 en 2013), Festyland, Bevrijdingsfestival Haarlem, Tricolores, Eurosonic Noorderslag, Zand,Park City Live (2011 en 2012) en Live38 XXL (2011 en 2012). In 2011 en in 2012 hadden ze zelfs hun eigen 7-daagse op de 4- daagsefeesten van Nijmegen. Onder regie van Peter Heerschop en Bart Oomen voelen de heren en dame zich inmiddeIs ook thuis op het theaterpIuche. Na de reprise van “Radio Corona” van begin 2012 stonden ze begin 2013 opnieuw in het theater met “Hitstory”.

Voorjaar 2013 komt er een nieuwe single uit.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren