Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Paparazzi


Paparazzi


Reeds jaren (13)  tourt de band PaparazziMusic door heel Nederland en zijn binnen afzienbare tijd gegroeid naar een formatie van allure. In de afgelopen jaren heeft de groep zich ontwikkeld tot een professionele act die zich kan meten met de goede entertainment acts van Nederland. De huidige bezetting is een dynamisch blok van entertainers, met ieder zijn/haar eigen muzikale roots en unieke kwaliteiten.  Optimalisering en vernieuwing van kleding, styling en podium staan hierbij hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid  weten zij altijd de juiste sfeer te creëren, waardoor elk feest een sensationele happening wordt.

  
VISIE

Professionele zang met een spetterende show en een vermakelijk entertainment, dat is waar PaparazzMusici voor staat!

REPERTOIRE

Het repertoire is zeer breed en toegankelijk voor zowel jong als ouder. Van top 40-hits tot danceclassics, van rock tot salsa/meringue en uiteraard ontbreken de nationale en internationale meezingers niet! Paparazzi is van alle markten thuis en laat zich bovendien continu inspireren door de actuele muziek.

De repertoire keuze tijdens een optreden wordt ter plekke afgestemd op het publiek, sfeer en eventuele wensen! Op elk willekeurig evenement kan Paparazzi een optreden verzorgen: uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubilea, openingen, beurzen.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren