Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Duo Two for you


Duo Two for you is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Duo Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, Rock, nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weijters zang en toetsen. Rick heeft jaren aan de weg getimmerd als zanger en DJ en John treedt al heel lang op met de professionele formatie Duo Two for you, waarmee menig feest tot een groot succes is geworden. Vele artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo, waaronder Johnny Logan, Lee Towers, Rob de Nijs, Timeless en Jeronimo.

De apparatuur van Duo Two for you laat niets te wensen over. In een bruisende show komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht. Het enthousiasme van het tweetal brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren