Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Beat it


BEAT IT is al vele jaren The Music Maxperience van Nederland. Vanaf 2016 presenteert deze unieke formatie een nieuwe sensationele show.

BEAT IT ontzorgt u volledig en biedt een muzikale en visuele totaalbeleving voor jong en oud waarbij uw wensen centraal staan. De ervaring leert ons dat voor een geslaagd feest een gedegen voorbereiding noodzakelijk is. Daarom kiezen we er voor om per individueel evenement zeer veel persoonlijke aandacht te bieden. Hierbij is het voor ons vanzelfsprekend dat wij in het voortraject van uw evenement uitgebreid de tijd nemen om met u mee te denken. Dit resulteert in een zeer relaxte sfeer tijdens uw evenement.
"Persoonlijke aandacht staat centraal"

BEAT IT biedt een breed repertoire waarbij de muziek naadloos samenvloeit met een geavanceerde Videoshow op een grote LED wall, een waanzinnige Lichtshow en een indrukwekkende Full Color Lasershow.
Deze grote verscheidenheid aan sfeerbepalende elementen zorgt voor een energieke sensatie. BEAT IT is met de spectaculaire show The Music Maxperience een aanrader voor ieder feest.
 

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren