Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

DJEFF


Dat de topband DJEFF van het podium spettert was al bekend! Met twee frontmensen (zanger en zangeres) wordt er een show opgevoerd die men niet snel zal vergeten!

Bekende covers in verschillende muziekstijlen passeren in sneltreinvaart de revue, zoals actuele hits, 80’s, 90’s, dance-classics, Dance, Nederlandstalig, pop/rock en Nederpop. Het gevarieerde repertoire is geschikt voor élk feest, voor jong en oud, besloten en openbaar. De kleding wordt uiteraard aangepast aan de avond en is altijd stijlvol. Daarom speelt DJEFF tot volle tevredenheid in discotheken, feesttenten, kermissen en café’s, en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften. Naast Djeff kunt u ook een te gekke DJ boeken waar dan ook een uitgebreide licht show bij geboekt kan worden.

Bekende covers in verschillende muziekstijlen zoals soul, disco, dance, Nederpop en actuele Top40-hits, komen voorbij. DJEFF speelt bovendien in op het publiek en laat ze uit hun dak gaan! Door DJEFF te boeken haalt u muziek én entertainment in huis, kortom: een fantastische avond!?Het gevarieerde repertoire is geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Michael Jackson tot Jeroen van der Boom en van Katy Perry tot Usher, niets is DJEFF te gek! DJEFF heeft gespeeld in discotheken en feesttenten en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften. DJEFF is tevens in de XL-bezetting te boeken inclusief een 2 of 3-persoons blazersectie!

Totaal staan er dan maar liefst 9 personen op het podium DJEFF speelt muziek zoals het hoort! DJEFF laat oude en nieuwe hits horen en is een hippe band alla 2014, maar kan ook artiesten begeleiden! De ervaren muzikanten van DJEFF hebben met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt ,of zelfs begeleid. zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen! Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen! In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingband van Maud Mulder (bekend van Idols 2)

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren