Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

First Show Band


First Show Band

De First Show Band is véél meer dan alleen het toonaangevende Nederlandse show- en begeleidingsorkest bekend van talloze T.V.- , theater- en andere openbare zowel als besloten optredens in binnen- en buitenland.

De First Show Band is een full-service organisatie ontstaan uit Uw behoefte aan professioneel entertainment en de beheersing van alle daartoe noodzakelijke disciplines. In de huidige tijd van economische verschraling vraagt elke investering of uitgave om een uitvoerige beoordeling op effectiviteit en rendabiliteit. De zekerheid dat elke geinvesteerde buro ook daadwerkelijk het beoogde rendement oplevert valt niet altijd van tevoren te geven.
Het full-service karakter van ons product vindt zijn oorsprong in de perfecte mix van artisticiteit , techniek , logistiek en service. De enthousiaste professionaliteit van de zes topmusici en de vier professionele technici ondersteund door een professioneel geluidsverhuurbedrijf , vormt de waarborg voor een show gekenmerkt door absolute kwaliteit in uitvoering in presentatie welke niet wordt beïnvloed door de grootte van het evenement.
 

De perfekte geluidsbeheersing zowel als de indrukwekkende lichtshow completeren het totale audio / visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg met behulp van onze technische en artistieke logistiek haar evenement naar een nog hoger niveau te tillen.
Steunend op onze ruime professionele ervaring bestaat zelfs de mogelijkheid om door middel van audio-visuele presentaties en/of C.D.rom  producties Uw sales- en marketingstrategie zo optimaal mogelijk te vertalen naar een evenement op maat.
 
Wij mogen gerust stellen dat alle bovengenoemde factoren hebben bijgedragen tot een sensationele prijs- kwaliteitsverhouding. Kortom : Uw wens is onze norm. Het gegeven echter dat Uw belangen worden ondersteund door een ongekende expertise , gebaseerd op15 jaar praktijkervaring , zal zeker bijdragen aan een goed gevoel voor , tijdens en na Uw evenement.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren