Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

René Schuurmans


Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans.

In april tekende Rene Schuurmans voor het prachtige 'Tot Het Einde', een ode aan echtgenote Monic, ter gelegenheid van hun 25 jarig huwelijk maar nu is de zomer weer in het land en dus is het tijd voor volop muzikale vrolijkheid met de nieuwe single 'In De Sterren Staat Geschreven'. Eenuptempo feelgood meezinger. "Want in de sterren staat geschreven dat de liefde op mij wacht, dat de zon weer voor me schijnt ... en zelfs de maan weer naar mij lacht" zijn de pakkende regels van het refrein. Gemakkelijk en snel op te pakken door het publiek, en ondersteund door de vrolijke, uptempo een klassieke typische Rene Schuurmans partysound. Hit componisten Emile Hartkamp en Noris Padidar schreven dit nummer al in 2011 speciaal voor Rene Schuurmans die het in die tijd nooit heeft uitgebracht. De pakkende melodie en tekst bleef hem echter prikkelen waardoor Rene nu besloten heeft het daadwerkelijk uit te brengen. 'Soms moet iets passen in de tijd en 'In De Sterren Staat Geschreven' dat de zomer van 2016 het juiste moment is'. We gaan feesten!

De eerder in november verschenen single van René Schuurmans "Bij ons in Brabant" is in de betreffende Provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort het nu al tot de favorieten van het publiek zoals ook zijn hits "Laat de zon in je hart’, "Hela, Ho", "Als ik haar zie", " Ik ben nou eenmaal zo" en "Mooie meisjes". Een repertoire dat er voor zorgt dat elk optreden van René een onvergetelijke happening is.

Rene Schuurmans is deze zomer uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die Rene met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.

Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel onlangs officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. Rene Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken "keileuk te verklaren". In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

 

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren