Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Kelly Pfaff


In België staat Kelly Pfaff reeds jaren bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij eerder in het voorprogramma van onder meer DJ Tiesto. Ook Nederland heeft een tijdje geleden kennis mogen maken met de flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

Vanaf december 2010 startte DJ Kelly Pfaff met een eigen internationale promotietour, waarbij zij gedurende twee maanden de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

“De afgelopen jaren stonden in het teken van de opvoeding van mijn kinderen, een bewuste keuze. Maar, steeds vaker kreeg ik aanbiedingen vanuit zowel België als Nederland om als DJ mijn opwachting te maken op grote evenementen. Deze optredens gaven mij zoveel energie dat ik het gevoel kreeg dat de tijd is aangebroken om mijn passie weer actief op te pakken. Er is niets mooier dan op te treden en het publiek te bevangen met de juiste mix. Na België magik nu ook Nederland ‘warm draaien’, dus komt u maar op,” aldus een razend enthousiaste Kelly Pfaff.

Met DJ Kelly Pfaff garandeert u zich van, behalve een wonderschone verschijning achter ‘de booth’, van een Belgisch Nederlandse persoonlijkheid die met haar uitstraling en haar muziek u en uw bezoekers weet te veroveren!

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren