Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

John West


Zanger John West op je feest of evenement

 Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West hier zeker kans op maken. De Haagse zanger heeft zich langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandse lied. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft.

 Jubileum John West

In 2016 vierde John West zijn tienjarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Van de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen tot de miljoenen views die zijn samenwerking met Lange Frans op YouTube trokken. Van een gastoptreden bij de Toppers tot de eigen shows voor enthousiaste menigten.

 De periode na zijn jubileum stond in het teken van het oogsten. In 2017 kon John West maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Zijn hit Wit Zwart was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca. Hij eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. Met de verzameling nieuwe nummers gaat John West eind 2018 op tour en daarmee werkt hij toe naar weer een groot eigen concert.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren