Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Schürzenjäger Tribute Band


De Zillertaler Schürzenjäger - de meest succesvolle band uit de Alpen - bedankt haar fans voor meer dan 30 jaar trouw met een afscheidstournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in uitverkochte zalen. Meer dan 10 miljoen platen verkocht, een record aan concerten en openluchtevenementen, welke doen denken aan de alpen versies van het Woodstock festival, behoorden tot de successen van deze Zillertaler cult band.

Hits als 'Zillertaler Hochzeitsmarz?, 'Dahoam is Dahoam? komen standaard voorbij op het repertoire van vele bands en ?Sierra Madre? is nog steeds na Yesterday van de Beatles de meest gedraaide hit in Duitsland. Maar? het afscheid van de Zillertaler Schürzenjäger betekent niet het einde van hun succesvolle muziek…

Alle fans van de Zillertaler Schürzenjäger kijken nu uit naar de Schurzenjäger Tribute band; een unieke band die zo authentiek mogelijk de tijden van de originele band laat herleven!

Het podium alsook hun outfit is gebaseerd op het origineel. In een drie uur durend programma wordt het publiek meegenomen naar de tijden van toen; gezellige alpenrock met puur bekende meezinghits. Beleef nu de grootste hits in een prachtige show, met meerstemmige zang, blazerssectie en vooral de sfeer van weleer!

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren