Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Bibaboerderij Roadshow


De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor preschool kids (2 - 6 jaar). De thema’s zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt. Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. “Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt” zijn uitspraken die er niet om liegen. Door de serie worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. 

Op de aller-gezelligste boerderij van de hele wereld gebeurt elke dag wel iets grappigs. Elke dag is er een nieuw verhaal rondom de boerderij. De volgende groepen spelen een belangrijke rol: 

  • de Didadiertjes
  • de Gigagroentes
  • de Fifafruitjes 

Op Zeppelin, elke morgen om 7 uur als de haan weer kraait is er een nieuwe aflevering met ’s middags de herhaling. 

En wat gebeurt er dan elke dag op de Biba Boerderij? Op een kamertje zien we een jongen spelen. Hij rolt zijn speelkleed uit, zet een boerderij, een stal en wat boompjes op zijn speelkleed en verplaatst zich in zijn denkbeeldige wereld. Hij waant zich bewoner van de Bibaboerderij. Op de Bibaboerderij beleven Bibi de Boerin en Bart de Boer de spannendste en leukste avonturen. 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren