Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

JUNIOR SONGFESTIVAL ON TOUR


Het Junior Songfestival is al ruim 10 jaar de populairste talentenjacht voor kinderen tussen 10 en 15 jaar! En het is niet zomaar een zangwedstrijd op televisie: het is namelijk de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival.

Door de jaren heen heeft het Junior Songfestival al vele artiesten opgeleverd, waaronder Lisa, Amy & Shelley (‘Adem In Adem Uit’ 2007), Rachel (‘Teenager’ 2011), Femke (‘Tik Tak Tik’ 2012), Alessandro (‘Una Chica Especial‘ 2012), MainStreet (‘Stop The Time’ 2012) en uiteraard Ralf Mackenbach. Deze laatste won het Junior Eurovisie Songfestival in 2009 met zijn nummer ‘Click Clack’. De albums die ieder jaar worden uitgebracht, gaan als warme broodjes over de toonbank. Sinds de eerste release in 2007 behalen alle CD’s de top 10 van de Album Top 100.

Naast de goed bekeken tv-uitzendingen is het Junior Songfestival vanaf nu ook op locatie te bewonderen! Junior Songfestival On Tour is een 2 uur durende interactieve show, waarbij de kids worden meegenomen op een muzikale reis. Alle grote hits uit de geschiedenis van het Junior Songfestival komen natuurlijk voorbij, maar ook de populairste hits van dit moment.

Junior Songfestival On Tour wordt gepresenteerd door een deelnemer van het programma, die tijdens de show ook een optreden zal verzorgen. De show is compleet verzorgd met een decor, DJ booth, plasmaschermen, licht en geluid. Kortom: alle ingrediënten om een groot feest te maken.

De show is uiteraard ook uit te breiden met optredens van Junior Songfestival artiesten.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren