Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Matsoe Matsoe


Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.
Het jaar 2013 was een succesvol jaar voor Matsoe Matsoe met daarin hoofdrollen in de TV- programma's “Jokertjes JA-Woord” en "Everybody Loves Joey". Ook in 2014 is hij veelvuldig op de Nederlandse beeldbuis te zien. Op 29 januari j.l. was hij te zien in de Nationale IQ Test en eind februari is hij één van de 10 BN-ers die zijn kookkunsten vertoont in het 3e seizoen van "Smaken Verschillen" op Net5. Naast zijn TV carriere raakte ook zijn DJ carriere in een stroomversnelling. Met boekingen door het hele land en een 2 maanden durende zomertour realiseerde Matsoe Matsoe zijn definitieve doorbraak en heeft hij ook zijn naam als DJ gevestigd.
Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als DJ. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de DJ booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! In juni 2013 is zijn eerste track, samen met zangeres Bibi Breijman (Vliegende Hollanders, Oh Oh Cherso, Echte Meiden Op Zoek Naar Zichzelf) gereleasd. In 2014 zullen er nieuwe tracks worden uitgebracht, echter is de definitieve datum hiervan nog niet vastgesteld.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren