Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

One Two Trio


De ultieme feestband die eind jaren 90 doorbrak met gimmick hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’ is tegenwoordig een gevestigde kwaliteitsnaam met vele gezichten! Dit Trio neemt dan ook een aparte plekje in binnen de muziek en entertainment wereld. Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ”de vierde man” en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Altijd 100%live, flexibel en vol energie storten zij zich op hun muzikale avonturen. Misschien ken je ze wel van hun vele hits waarvan er twee de top tien bereikten, als de huisband van radio dj’s Edwin Evers en Giel Beelen of van de ‘Club van Sinterklaas’ live shows. Je kunt ze ook kennen van het legendarische radio spel bij Evers staat op ‘De Hussel’ op radio 538 of van The Music Quiz bij Veronica Inside-radio. Maar laat je vooral verrassen door waar je ze nog niet van kent!

One Two Trio heeft verschillende shows en kan alle kanten op: ‘Feesthits’ , ‘De Husselshow’, ‘meezingshow’ en ‘De Kindershow’. Van meezingers tot vette swingende pop en rock, van relaxte achtergrondmuziek tot disco classics. Akoestisch klein of bombastisch groots. Voor kinderen, voor volwassenen maar ook allen samen. Werkelijk alles in mogelijk bij dit unieke Trio!

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren