Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Frank van Etten


Als jongetje van negen jaar zong de kleine Frank van Etten al de sterren van de hemel op feesten en partijen. Een doodgewone jongen van de straat met een passie. Hij groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren de evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton,werd Frank een ster die al snel zou rijzen.

De grote doorbraak kwam met de inmiddels klassieker ‘Leef als een zigeuner’. Zijn deelname aan de eerste editie van het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen bleef niet onopgemerkt. Heel Nederland had Frank nu gezien.

Het resulteerde daarna in drie top tien hits.

Frank scoorden goed in de Hitlijsten net als de song “Op Het kamp’.Aan het einde van 2019 volgde nog de single ‘Je maakt me en je breekt me’Het leven van de echte volkszanger stond en staat vaak in een stroomversnelling. Voor hem en zijn team betekent dat vooral een volle agenda en veel plannen voor de toekomst.

De grootste bekroning van zijn talent kwam met een record aantal streams van meer dan zes miljoen voor zijn klassieker ‘Huisje op wielen’

On-Nederlandse cijfers.

Maar Frank staat niet stil bij de feiten. Nooit.

Hij ging een samenwerking aan met succes producer Edwin van Hoevelaak, die op 5 januari van 2020 al resulteert in weer een nieuwe single.

Met als titel “LEEF VANDAAG” het talent en het harde werken is inmiddels bekroond met een heuse Edison-nominatie.

De agenda stroom al weer vol.

Frank van Etten is nog lang niet klaar.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren