Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Dikdakkers


Zing mee, dans mee en feest mee, met de D!kdakkers!

Het feestduo de D!kdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans”, ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is stilstaan voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

 

Naast de reguliere show zijn er ook diverse kindershows te boeken.

COWBOYS & INDIANEN KIDZ SHOW

In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Ze zijn echter niet de enige die de schat willen hebben… De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die de D!kdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

 

SNAPPIE KIDZ SHOW

In deze interactieve kindershow nemen de D!kdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de D!kdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen ze in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil. Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de D!kdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit. Zing, spring en dans mee met de D!kdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

 

REN JE ROT SHOW

Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo de Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren.Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc. De grote hits van de D!kdakkers zullen in deze show zeker niet ontbreken. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?

 

PEPERNOTENFEEST

In de sinterklaasperiode brengen de D!kdakkers een vrolijke kindershow met als thema de “Pepernoot”. De show heet dan ook de “Pepernotenshow”. Deze vrolijke show waarin de D!kdakkers natuurlijk al hun hits zingen is ideaal voor elke Sinterklaasfeest.

 
 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren