Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Menno de Boer

Radiohost op Radio 538 en in het verleden op Slam!FM. Menno de Boer is ‘the complete package’ waar het gaat om een combinatie van zowel radio-, als discotheken-dj. Zet met een mix van Top 40 en club al jaren vele zalen op kop met Radio 538 On Tour, Slam!FM On Tour en tijdens solo-optredens.

Bij lokale radiozenders, waaronder Radio Lelystad, doet Menno de Boer zijn eerste ervaring op als DJ. Hierdoor komt hij in contact met de regionale Omroep Flevoland. Menno presenteert hier op zaterdag Goeiemorgen Flevoland en gaat door de week naar school om zijn studie Information Engineering af te ronden.
In 2003 solliciteert Menno bij Radio 538. Hij wordt aangenomen en begint in juli 2003 als 538 weekendjock. Ook wordt hij ingezet als vaste vervanger van Barry Paf en ook valt hij voor andere deejays in.
Later wordt Menno’s takenpakket uitgebreid met een functie als Assistent Music Director, en tourt hij met de 538 Drive In Show het hele land door.
Begin juni 2006 maakt Menno de overstap naar Slam FM, waar hij Music Director wordt en sinds augustus van dat jaar ‘Most Wanted’ presenteert. Na dit uitstapje keert hij weer terug naar 538, waar je hem maandag tot en met donderdag tussen 19..00 en 21.00 uur hoort in zijn programma 'De Boer Op'.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren