Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Jeroen van Inkel


Jeroen van Inkel werd geboren op 7 Juli 1961 om 11 uur 's avonds in het CIZ Ziekenhuis in Amsterdam als Jeroen Donderwinkel. Zijn gelukkige jeugd bracht hij deels door in Amsterdam-West en deels in Amsterdam-Noord.

Van kindsaf was Jeroen al gefascineerd door het medium radio. Ferry Maat, Fritz Spits, Jan Mulder waren toen al grootheden waar hij naar opkeek.
Jeroen begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica. Midden jaren ‘80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma 'Rinkeldekinkel' werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow. Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een 'offer he couldn't refuse' en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was 'een match made in Heaven' geboren. Positieve radio met een lach en een plaatselijk 'kippevel' is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.

Op 1-9-2014 is Jeroen van Inkel weer terug op zijn oude nest. Op Radio Veronica presenteert hij iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 "Van Inkel in de middag"

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren