Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Mari van de Ven


Mari van de Ven is bekend als dé glamour visagist of kapper van Nederland. Hij kan voor diverse aktiviteiten ingezet worden tijdens events, bruiloften etc. Mari is op drie manieren te boeken, zoals hieronder beschreven.

Bruids Make Up Mari:

Altijd al de glamour uitstraling willen hebben van bekende namen als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Wendy van Dijk of Sylvie van der Vaart op de belangrijkste dag van je leven?

Mari van der Ven is een van de meest gevraagde make up en hair artists in de Nederlandse showbizz en nu bereikbaar voor iedereen! De afgelopen jaren lieten honderden vrouwen hun bruids make up door Mari verzorgen. Laat deze kans niet liggen!

Inclusief Proef kapsel & Make Up en Hairstyling op de trouwdag.

Make Up en Haar by Mari:

Er uit zien als de vele sterren die door Mari worden verzorgd? Dit is je kans! 2/3 uur haar en make up verzorging.

Workshop:

Heeft u een bedrijfsfeest en/of wilt u een complete verzorging voor uw medewerkers? Leer alle kneepjes van de bekendste make up en hair stylist van Nederland! Mari komt met zijn team van 4 assistenten een complete workshop geven. Welke kleuren gebruikt u in welk seizoen? Hoe maak je het beste je ogen op? Welke foundation gebruik je voor welke huid? Hoe krijg je langere wimpers? Alle trics en trucs komen aan bod.

Inclusief: make up materialen, haar materialen, assistenten & Mari. Exclusief: licht, spiegels en geluid.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren