Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Driekes Hoekstra


Driekes Hoekstra werd geboren op 11 februari 2000 in Breda. Al vanaf dat Driekes klein is zingt hij graag, zingen is echt zijn passie. Hij zong onder de douche of op zijn kamer maar nooit zong hij met een microfoon in zijn handen.

 

Totdat hij door een kennis werd opgegeven voor het televisie programma Bloed Zweet en Tranen. Driekes was toen pas 14 jaar en eigenlijk te jong om mee te doen aan het programma. Toch mocht hij een video opsturen met het bekende nummer “Blijf bij mij” van Andre Hazes. De jury was hiervan diep onder de indruk waardoor Driekes toch, ondanks hij te jong was, werd uitgenodigd om auditie te komen doen in Baarn. Hij kwam glansrijk door alle voorrondes heen en drong zo door tot de finale van het televisieprogramma. De inmiddels 15 jarige Driekes won de spannende finale en werd toen uitgeroepen tot de beste Nederlandse volkszanger.

 

Door deze mooie overwinning kwam zijn zang carriere in een stroomversnelling. Driekes had de eer om 5 avonden op te treden bij de toppers in een bomvolle Amsterdam arena. Hierna volgde optredens door het hele land. Inmiddels heeft Driekes een 6-tal singels uitgebracht. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een album.

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren