Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Chantal Janzen


CHANTAL JANZEN (15-02-1979, TEGELEN)
IS ACTRICE,ZANGERES EN PRESENTATRICE.CHANTAL STUDEERDE AAN DE AMSTERDAMSE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN. ZE HAD LES IN KLASSIEKE-, MODERNE-, TAP- EN JAZZDANCE, ACTEREN, SPEL EN MUSICALREPETOIRE.
HAAR ROL IN DE MUSICAL 42ND STREETWAS HAAR EERSTE MUSICALROL EN ZORGDE OOK VOOR EEN DOORBRAAK.
NA42ND STREET VOLGDEN HOOFDROLLEN IN ONDER ANDERE BEAUTY AND THE BEAST, TARZAN, PETTICOAT, WICKED EN HIJ GELOOFT IN MIJ. IN 2002 ONTVING ZE EEN JOHN KRAAIJKAMP MUSICAL AWARD VOOR AANSTORMEND TALENT VOOR HAAR HOOFDROL IN SATURDAY NIGHT FEVER. IN 2013 WON ZE VOOR HAAR ROL ALS RACHEL HAZES IN HIJ GELOOFT IN MIJ EEN MUSICAL AWARD VOOR BESTE VROUWELIJKE HOOFDROL IN EEN GROTE MUSICAL.
IN 2014 EN 2015 KREEG CHANTAL DE ZILVEREN TELEVIZIER STER VROUW. BIJ RTL PRESENTEERT ZE ONDER ANDERE DE PROGRAMMA’S DANCE DANCE DANCE, EVERYBODY DANCE NOW, CHANTAL BLIJFT SLAPEN EN DE JONGENS TEGEN DE MEISJES, IS JURYLID BIJ HOLLAND’S GOT TALENT EN SPEELT DAARNAAST EEN HOOFDROL IN DE SERIE DIVORCE.
IN DUITSLAND BIJ SAT1 PRESENTEERT ZE THE VOICE KIDS GERMANY EN IS ZE JURYLID BIJ SUPERKIDS.Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren