Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Manuel & Geza


Manuel & Geza
Manuel & Géza is het perfecte duo om menig vrouwen hart sneller te laten kloppen! Manuel Broekman is naast acteur en model ook een echte entertainer op het podium. Hij is onder andere bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson 2014. Daarnaast was hij te zien in de series “Feuten”, “Voetbalvrouwen” en “Verliefd op Ibiza” en in de films “Feuten het Feestje”, “Homies” en “Sterke Verhalen”. Met zijn maatje Géza Weisz achter de DJ booth is het optreden van dit duo gegarandeerd een succes. Géza Weisz is onder andere bekend van de film “Alleen maar nette mensen” en zijn deelname aan het programma Expeditie Robinson 2013. Ook hij speelde in de populaire serie “Verliefd op Ibiza” en hij vertolkte de rol van “Wiplala” in de gelijknamige familiefilm. Géza Weisz was ook te zien in de serie “Bluf”.

Manuel & Géza nemen het publiek graag mee bij het draaien van de vetste platen, waarbij Manuel Broekman de show host. Zo hebben zij al vele boekingen gedaan op festivals als Hockeyloverz, 9 Zero Outdoor, Boulevard Outdoor en LEF Festival.

Totally Summer
Manuel & Géza zijn naast het binnenland ook veel in het buitenland te vinden. Zo waren zij één van de hoofdacts van de Totally Summer Tour 2015 dat in de zomer door heel Europa trok. De aftrap vond plaats bij attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen, waarna het duo 2 maanden lang samen met de overige artiesten van Totally Summer langs de Europese badplaatsen trok. Andere hoofdacts van de Totally Summer tour waren FeestDJRuud en Kraantje Pappie.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren