Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Helene FischerSinds haar debuut in het ARD tv programma "Das Hochzeitsfest der Volksmusik" op 14 mei 2005 is Schlagerzangeres Helene Fischer niet meer uit de Schlagerwereld weg te denken.
Op 3 februari 2006 verscheen haar debuut album "Von hier bis unendlich", wat haar beide eerste single's bevat maar ook een duet met Sean Reeves.
Na haar debuutalbum verschenen 5 studioalbums die net als het debuutalbum allemaal goud en platina werden. Helene Fischer kreeg de ene prijs na de andere en heeft inmiddels 4 x de "Echo" gewonnen, nam een aantal keren de "Krone der Volksmusik" in ontvangst en vele andere bekroningen.

Helene Fischer heeft de Stage & Musicalschool in Frankfurt am Main afgerond en voor haar doorbraak als Schlagerzangeres speelde ze in musicals. Dat haar opleiding haar van pas komt is elke keer weer te zien tijdens haar tourneen door Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Denemarken, Frankrijk en Zwitserland.

Helene Fischer is een aanwinst voor de gehele Schlagermuziekwereld maar ook internationaal want ze zingt ook Engelstalig, zoals in verschillende duetten met de Amerikaanse zanger Michael Bolton.

Helene Fischer is met live orkest te boeken voor een concert.


 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren