Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Anneke van Meurs


Anneke van Meurs werd op 13 oktober 1982 geboren in ’s-Hertogenbosch. Na het behalen van haar VWO-diploma werd ze reeds op 17-jarige leeftijd aangenomen op het Conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater.

Na haar afstuderen volgde meteen haar eerste rol in De Zevensprong. Deze musical was in 70 theaters in Nederland te zien. Hierna volgden verschillende producties. Zo speelde ze onder andere de rollen van Kloontje en Prinses Satijn in de theatervoorstellingen van Het Land van Ooit.

Deze veelzijdige zangeres is ook thuis in de popmuziek. Zo heeft ze onder andere deel uitgemaakt van de popgroep Job5! Deze succesvolle band heeft een aantal singles uitgebracht, was in verschillende tv-programma’s te zien en heeft optredens verzorgd in Ahoy.

Na een intensieve periode in Italië en Spanje gewerkt te hebben als zangeres, was zij terug in Nederland in verschillende Dinnershows te zien als frontvrouw. Ook was ze drie zomers op rij solist in de spectaculaire Duinrell Zomershows.

De afgelopen jaren werkt ze als freelance zangeres voor verschillende coverbands en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Zo was ze onder andere 5 jaar het vaste gezicht van dé Abba Tribute Band van de Benelux: Abba Fever, waarmee ze optrad op de grotere poppodia. Met deze band heeft ze ook deelgenomen aan het SBS6 tv-programma The Winner Takes It All.

Maar Anneke is niet alleen zangeres. Zo is zij ook werkzaam als actrice, presentatrice, visagiste en model.

Komend seizoen zal ze onder andere te zien zijn als Leading Lady in de Dinnershow Holland Goes Vegas en als zangeres voor Diva Dichtbij.


Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren