Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Lucien Martin


LUCIEN MARTIN, een naam in muziek.

De pianist : met als basis een afgeronde conservatoriumopleiding , beschikt over een absoluut allround repertoire, dit wordt op sublieme wijze live vertokt op een prachtige hoogglans zwarte minivleugel. Van sfeervolle jazz, latin, evergreens, ballads, tot pop, rock, top40/100, feest, Nederpop etc….

De Accordeonist : zorgt voor een warme ontvangst, waarbij de klant zich meteen zeer welkom voelt. Stijlvolle ontvangst, met eventueel wat humor, improviserend in muziek en tekst. Altijd de juiste muziek op het juiste moment.

De zanger : weet met zijn warme, buigzame stem alle nummers van de juiste interpretatie te voorzien, en daardoor meteen de gevoelige snaar te raken . Zwoele achtergrondmuziek van The Eagles, Michael buble, Alain Clark, Elvis Presley, etc… maar ook feestmuziek van Lucien Martin zelf, Wolter Kroes, Jan Smit, Nick & Simon, Frans Duyts, de Dijk, etc…

De entertainer : is gepassioneerd, scherpzinnig en zeer ervaren. De sfeer wordt feilloos aangevoeld, of desgewenst mede bepaald, afhankelijk van de gelegenheid. Interactie is hierbij de rode draad.
Elke middag of avond is anders, mede bepaald door locatie, sfeer, plaats, tijd.
Lucien Martin weet hier feilloos op in te spelen.

De componist : improviseert en componeert ter plekke wanneer van toepassing.
Lyrische of feestelijke teksten, interactief met de mensen. Ervaring vakmanschap en een groot inlevingsvermogen zijn de ingrediënten waarover Lucien Martin beschikt.

De musicus : overziet en kiest: easy listening, jazz, ballroom, rock, evergreens, pop,
Nederlandstalig, rock & roll etc…
Het juiste volume, de juiste muziek, betrokkenheid met de mensen en het evenement zijn voor Lucien als vanzelfsprekend.

De technicus : zorgt ervoor dat het “plaatje ‘’ klopt, dat de vleugel blinkt, dat de muziek aangenaam klinkt, in het juiste volume, dat de sfeerverlichting de puntjes op de i zet.
Percussie instrumenten behoren tot de basisuitrusting en mogen ook bespeeld worden door het publiek, ( als de gelegenheid het toelaat uiteraard , en in overleg) .

Een gedegen opleiding en bezieling, houden van het vak, kwaliteit willen leveren, altijd nog willen leren, zorgt voor entertainment op hoog niveau.
Kennis, improvisatietalent en jarenlange ervaring verzekeren u van succesvol evenement.
Een solist pur sang uniek zoals geen ander.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren