Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Yves Berendse


De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem.
Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.
Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zo deed hij ervaring op met o.a. Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele andere.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in Spanje waar Yves aan de diverse Costa’s een veel gevraagd zanger is geworden.

fotos bio

De afgelopen jaren is Yves met behulp van diverse mensen bezig geweest met het creëren van een eigen geluid en met de hulp van diverse mensen mag men zeggen dat Yves hier in geslaagd is.
Zijn debuut single “Voor Jou” werd groots gepresenteerd in Beach Club Vroeger te Bloemendaal en waar iedere zanger van droomt werd deze single direct een nationale doorbraak voor Yves, de single zag men in alle hitlijsten van Nederland en bracht hem zelfs tot een optreden bij het welbekende Tros Muziekfeest op het plein ,dit optreden ging niet onopgemerkt voorbij want zijn agenda liep vol en Yves werd ook op grote festivals een geboekt zanger, voor Yves ging er zelfs een droom in vervulling en mocht in een vol Ahoy tijdens het Levenslied Gala zijn kunsten vertonen. Samen met producer Jeroen Englebert werkte Yves aan de vervolg single, en wat voor single!!

‘’Droomvrouw” werd de 2e single van Yves een single waar Yves ziel en zaligheid in legde voor deze single strikte Yves de Frogettes (Mandy Huydts en Danielle Mulder) en is dit ook terug te zien in de geweldige bijbehorende videoclip, De single werd Tros Paradeplaat en werd gepresenteerd op de plek waar het allemaal begon café de Klikspaan in de Halterstraat te Zandvoort, het café werd vergroot door een enorme tent aan de locatie te bouwen en de gehele Haltestraat werd voor deze keer geheel afgesloten voor verkeer. Het aankomende jaar wordt er hard gewerkt aan het debuut album van deze getalenteerde zanger . U kunt Yves Berendse volgen via zijn website www.yvesberendse.nl – Facebook en Twitter

Yves Berendse boeken
Yves Berendse een zanger die van elk evenement een feest zal maken.

Boekingen van Yves Berendse 
Meer hoeven we niet te zeggen over Yves Berendse, maak het gewoon eens mee !


 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren