Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

The ultimate dinner experience


The ultimate dinner experience

The ultimate dinner experience is een wervelende, avondvullende show. Een streling voor oog en oor! Een show met allure, genieten van het entertainment hetgeen gepaard gaat met dans, muziek en vooral veel zang. Uiterst geschikt voor uw bedrijfsfeest!
Uw gasten worden bij binnenkomst ontvangen door 2 lieftallige dames geheel gekleed in barokstijl, waarna ze desgewenst door de artiesten begeleidt worden naar de tafel.
Als alle gasten aanwezig zijn kan de show beginnen!
We openen met een spetterende opening waarna uw gasten welkom worden geheten. Uiteraard is er desgewenst gedurende de avond ruimte voor eventuele toespraken, presentaties, huldigingen, jubilarissen enz!
De invulling van de showavond wordt afgestemd op uw wensen en aangepast aan de culinaire invulling van de avond. Dit wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met het serveren van gerechten (of het ophalen hiervan bij een buffet). Hierdoor worden er ook ‘rust momenten’ gecreëerd zodat er op een gezellige manier van het eten kan worden genoten.
Een absolute topcast van zangers, zangeressen en danseressen nemen uw gasten mee op een muzikale reis! Een reis waarin spektakel en stille ontroering hand in hand gaan. U zult versteld staan van de vele acts en outfits die tijdens de show voorbij komen.
Moulin Rouge, the starsisters, Edith Piaff, Johnny Cash, André Hazes, Rene Froger, The dreamgirls, Celine Dion enz enz. Ze passeren allemaal de revue!
Natuurlijk is er tijdens de show genoeg ruimte om een dansje te wagen op de dansvloer. Een show die inspireert en u aanzet na te denken over uw eigen dromen. Alle remmen los! It´s showtime! Er wordt tijdens de show een rustmoment ingebouwd om eventueel onder het genot van een heerlijk dessert en een kopje koffie of thee bij te komen van het spektakel. Uiteraard begeleid door sfeervolle achtergrondmuziek. Daarna is het weer tijd om de benen te strekken…
U zult zien dat Elvis nog steeds ’the king’ is en Frank Sinatra en Madonna nog niets van hun glans verloren zijn. Uiteraard komen ook de “betere” dansnummers voorbij hetgeen uitnodigt tot dansen waar zelfs de meest verstokte stoelzitters gehoor aan zullen geven! Dit laatste showblok zal met een spetterende grande finale worden afgesloten waarna het showteam afscheid zal nemen van de gasten.

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren