Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Marco Meesters


Muziek is voor Marco emotie waar hij al zijn gevoelens zowel vreugde als verdriet in kwijt kan.
Niets is zo heerlijk en eerlijk als muziek.
Marco is als Zanger/tekstschrijver/componist dan ook dagelijks bezig met muziek al voor verschillende artiesten heeft Marco mogen schrijven en samen met verschillende producers heeft Marco al verschillende mooie producties tot stand gebracht waaronder Mario Veltman,Sonic Sulotion en Jurgen kuppens
Waaronder de grote hit van Charelle en Franky Falcon Verboden liefde lang op nr 1 gestaan bij diverse grote radio stations waaronder puur nl.
Ook voor Yosee heeft Marco een hit mogen schrijven die lang in Belgie op 1 stond De zon zal voor jouw weer schijnen gaan.
Menig artiest heeft zijn weg weten te vinden naar Marco,
Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”. Zijn nieuwe single, het dansbare “Ik Heb Het Altijd Al Geweten” is een single met hitkansen die Marco als solo zanger steviger zal positioneren.
Zijn keuze van muziek varieert van feest tot een ballad maar ook rock & rol of een mooie evergreen behoren tot zijn repertoire.


Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren