Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

PLN-B


ABOUT
De een begon met mixen op zijn zolderkamer, de ander door een verdwaalde microfoon op zijn eerste feest. Tim en Paul uit het Brabantse Schijndel vonden elkaar tijdens hun eerste optreden en merkte direct dat dit weleens een gouden combinatie kon zijn. Na enkele jaren elkaar veelvuldig op te zoeken raakte ze terecht in een tijdelijke periode van radiostilte. Drie jaar later, tijdens een willekeurig optreden, werden de mannen herenigd en was de chemie direct voelbaar. Het was duidelijk, het juiste moment, tijd voor PLN-B!
Van een optreden op Paaspop, waar de volledige tent (letterlijk) werd afgebroken, tot het support van grootheden als Darkraver en Gizmo op hun eerste release. Hoogtepunten en optredens op onder andere Wish, Festyland, de Lakedance afterparty en de afsluitspot op Electric Orange volgden elkaar in korte tijd op.

SOUND
 PLN-B beweegt zich op hoog tempo in een speelveld vol met eigen edits, bootlegs en remixen. Het randje van de EDM wordt wordt op gezocht en omgebogen naar een interactief freestyle spektakel waar twee kernwaarden domineren; dikke drops en harde kicks!

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren