Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Peter Polonaise


Riekend naar het gele nat, wat dé carnavalssensatie van 2017 het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als de de grootste inhakers, welke op een stevig confettifestijn zeker niet mogen ontbreken.
In sneltreinvaart komen bekende knallers als “De Bostella", "Het dondert en het bliksemt", "Toeter op m'n waterscooter", "Joost", "Viva Espagna", "Vrouwkes", maar ook: "Mexico", "De stuiterbal", "Geef mij de sleutel van je voordeur", "Dans je de hele nacht met mij" en "Hutje op de hei" voorbij, dus meezingen gegarandeerd!
Buhnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feestact garant voor een goed feest en een lekkere bieromzet. Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek te boeien en te verbazen. Na afloop van het optreden is er mogelijkheid voor een "Meet & Greet" met Peter!
Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter! Zet je schrap voor Peter Polonaise, want carnaval zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!


 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren