Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

The Allstarz


Scoren doe je in het weekend!

Het is een zalige zondagmiddag in mei. Met een temperatuurtje van 24 graden en een licht briesje perfect weer om een wedstrijdje te spelen. De lichte hoofdpijn die je aan de Sambuca van gisteren hebt overgehouden ben je alweer vergeten als je die iets-te-dikke teamgenoot uitermate onhandig over de bal ziet vallen. Op de reservebank wordt al gerookt, dan weet je dat het eindsignaal bijna klinkt. 

Wat de uitslag is geworden, is totaal niet relevant. De prestaties in de kantine, kroeg, club of op festivals zijn immers leidend als je in de 4e klasse speelt. Als er maar gewonnen wordt in die gezellige doch zware, allesbeslissende derde helft. Daar waar het kaf van het koren wordt gescheiden. In het geval van The Allstarz een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan Hollandse kantinekneiters, maar ook beukers en glijders passeren de revue in een show, waarin het resultaat aan de hand van de hoeveelheden drank, zweet en confetti afgemeten wordt.

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren