Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

GoetFoud Live Band


GoetFoud Live Band Boeken doe je bij Diamonds Entertainment.

 

GoetFoud Live Band is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren en gedreven professionele muzikanten.

De band speelt met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live. Nederlandstalig, dance, medleys&mashups, pop&rock, meezingers en voor de liefhebbers een ware gabbermedley…het passeert allemaal de revue. Het repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.

Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten kom je de band tegen. De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. Sneekweek, Spektakel op het Plein, Paradiso, Dicky Woodstock en vele andere honderden openbare optredens en privefeesten heeft de band reeds achter haar naam staan.

GoetFoud Live Band werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen.

Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij prentenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken.

Ons motto:

Dansen, hossen en springen tot de vloer het begeeft en het dak eraf gaat..!!

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren