Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Die Männer


Vijf gedreven mannen, vijf neuzen in dezelfde richting, vijf geroutineerde muzikanten welke zich hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Die Männer: specialisten in Duitstalig entertainment! Oktoberfest muziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en Smartlap in drie onderhoudende sets. Muzikaal gezien praat men over een dreamteam omdat bijna alle leden conservatorium geschoold zijn en hun sporen inmiddels verdiend hebben.

Paul Huijnen – Digitale Accordeon, Keytar, bass, koorzang (voorheen o.a. Wir Sind Spitze, Anseltaler)
Benôit Eggen – Toetsen, gitaar, Keytar, show & zang (voorheen o.a. Bigband Time Out – de Coronas)
Otto Tuasuun – Gitarist, Steal guitar, koorzang (voorheen o.a. Schintaler, Joy, The Gonzo Gang))
Patrick Eijdems – Drumz, extra ballen & Show (tevens drummer Guido`s Orchestra)
Math Rademackers – Leadzang, akoestische gitaar, Ukelele, Kazopet (voorheen Allroundbands, Kesketoe, tevens Matti Boegatti & Rudi Mathias-act) 

Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel snappen als artiest dat je er staat om mensen te dienen én te amuseren! "Bestaat er geen band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?" Met deze gedachte stonden deze vijf beroepsartiesten op het podium, zonder te weten dat zij die chemie deelden om zo`n band te creëren: Die Männer! 

Degene die Die Männer voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en met name meegetrokken worden in de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke minuut een ander liedje, en allemaal meezingers. Tiroler,  Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Het heeft gezelligheid, is muzikaal zeer onderbouwd, en zet jong & oud in beweging. Feestgarantie van 1000%. 

 

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren