Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Bram Boender


Boender zijn leven bestaat vanaf kleins af aan al uit muziek en heeft zich daarom na de middelbare school direct ingeschreven bij de artiestenopleiding in Arnhem. Tijdens deze periode heeft hij in verschillende bandjes gespeeld variërend van de stijlen blues-rock tot aan funk. Hij schreef destijds al zijn teksten al zelf. In de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld tot een eigentijdse poppy sound. Boender was in 2017 één van de deelnemers in het zesde en tevens laatste seizoen van de talentenjacht Idols. Hij bereikte de finale en werd uiteindelijk 2e.

In 2018 deed hij mee aan het SBS-programma House of Talent. Tijdens dit reality-programma woonde hij samen met 7 andere artiesten welke boven elkaar uit moesten stijgen door middel van populariteit en het verdienen van geld in de muziekindustrie. Elke artiest moest om de 4 weken een nieuwe single lanceren. Bram's eerste single was 'Just A Man'. Deze heeft in de tipparade van de top 40 gestaan, is de 'Favorite' van Radio Veronica geweest en is 'gemaakt' tijdens 'Maak 't of kraak 't' van Radio 538. 

Naast zijn eigen carrière is Boender ook actief in het schrijven van toplines voor DJ's. Hij is een enorme hardstyle liefhebben en heeft daarom verschillende featurings op z'n naam. De meest recente is in januari 2020 uitgebracht samen met Bass Modulators genaamd 'Survive'.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren