Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Baggio


Baggio is een artiest die in zijn muziek alles geeft wat hij heeft. Geboren in Wageningen, waar hij opgroeide met het luisteren naar de klassiekers ... van de Beach Boys tot AC / DC. Hij was zo aangetrokken tot muziek dat hij genoeg geld spaarde om zijn eerste gitaar op 7-jarige leeftijd te kopen en zijn eerste optreden arriveerde een paar maanden later. 

Zijn sterke discipline leidde niet alleen tot ontelbare uren gitaarspelen en zingen, maar ook van het leren van  vele andere instrumenten en studio-productie. Tegen de tijd dat hij dertien was, had Baggio  verschillende lokale radio- en televisiecommercials geschreven. In 2016 werd Baggio benaderd door The Voice en gevraagd om een van de deelnemers te worden.  Baggio koos ervoor om een cover van ABBA's "Does Your Mother Know" uit te voeren. Het duurde slechts 22  seconden voordat alle vier juryleden hun stoelen draaiden om het 18-jarige talent welkom te heten in de show. 

Zijn dynamische prestaties maakten hem tot favoriet bij de fans.  Sinds hij bij The Voice is verschenen, heeft Baggio de zelfgeschreven single "You Want Me" uitgebracht Vanaf het moment dat Baggio het podium betreedt tilt zijn energie de menigte op en het gaat alleen maar verder vanaf  daar. Zijn liefde voor muziek maakt een directe verbinding met het publiek en creëert fans  overal waar hij komt.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren