Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Bryan B


Bryan B. liet tijdens de finale van "The Winner Is" aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze SBS6 talentenjacht was. 
Tijdens zijn optredens in The Winner Is wist Bryan B. het publiek telkens weer te raken met zijn geweldige stem en charisma. Het ene moment krijgt Bryan de zaal doodstil met een gevoelige en loepzuiver gezongen ballad, maar net zo makkelijk zet hij de tent op zijn kop met een spetterende discomedley. Een zeer veelzijdige zanger dus, die Bryan B! Zingen is de grote passie van Bryan B en dat is te zien! Misschien komt het door zijn Surinaamse roots, maar het enthousiasme spettert van het podium en dat weet hij perfect over te brengen op het aanwezige publiek. Optreden is zijn lust en zijn leven.

Bryan toonde zijn kunsten eerder al aan het publiek tijdens diverse dinnershows in Studio 21, waaronder DinnerShow of the Centuries en Novomundo. Ook was Bryan te bewonderen in de musical Blues Brothers. Daarnaast zijn er ook al enkele singles en albums van Bryan B. verschenen voor zijn deelname aan The Winner Is, en er zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

 

Schrijf u zelf in op onze nieuwsbrief     Abonneren